Petale albe


Petale albe

Anunțuri

5 gânduri despre “Petale albe

  1. De-ai şti tu oare cum se-asculta Pămîntul reavan plin de ploi, Cum muguri roz vin si descînta Copilul ce-i rămas în noi? Cum urca seva spre petale, Balade albe de cireş… Va fi în mine sărbătoare, Căci mîine pot sa fiu doar vers. Pot inventa o lume nouă , Speciala cum a fost si-a ta . Nu vreau sa -i dau anume -un nume : Va fi doar primăvara mea!

  2. Floare-de-colţ,minune ,zăpadă finăde mătăsuri albe ţi-acoperă trupul ,risipită fără de rostpeste aspre ruine…e-adevăratcă a ta zăpadăninsă prea frumosprivirii mele, ca o alinarepentr-un visce-l dorescaieveapăşind cu tinepe un drumcu petale albe,cu parfum de verbinăşi binecuvântare,mi-a inundat inimacu Luminaşi frumuseţea ta…mi-ai topitpe veşniciesufletul ,minune albă!

  3. A înflorit muşeţelul! În grădina noastră sunt câteva tufe de muşeţel, atât de frumos împodobite cu zeci şi sute de foricele mici, galbene, ornate pe margini cu petale albe. Mi-am amintit de anii de şcoală, când mergeam cu clasa pe câmp şi culegeam flori de muşeţel. Cine nu a băut măcar o dată ceai de muşeţel? Are un parfum aparte şi este recunoscut pentru calităţile sale deosebite.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s